Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опалювальний сезон у Дрогобицькій громаді завершать вже завтра

Опалювальний сезон 2022-2023 років планували завершити у кінці березня. Однак, через погіршення погодних умов, його довелося продовжити.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомляють у Дрогобицькій міській раді.

Як заявив керівник КП «Дрогобичтеплоенерго» Ігор Хом’як, неоднозначності ситуації навколо опалювального сезону додала відсутність лімітів на квітень, що призвело до споживання газу підприємством у квітні за комерційним тарифом. Щодня таке споживання газу завдає значних фінансових збитків підприємству. 

"Головним критерієм до завершення опалювального сезону є температурні показники. Якщо впродовж трьох днів середньодобова температура не нижча за +8 градусів – опалювальний сезон можна та слід завершувати", – йдеться у повідомленні.

Відповідно до чинного законодавства та розпорядження міського голови, 13 квітня опалювальний сезон у Дрогобицькій громаді завершать, за винятком котельні на вул. Сахарова, 2А.

Відповідно опалення буде припинено у приватних оселях та комунальних закладах на території громади. Усі системи переведуть у режим консервації до наступного опалювального сезону.

До слова, у четвер, 13 квітня, опалювальний сезон також планують завершити й у Львові. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ