Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оприлюднені списки фізичних та юридичних осіб РФ, що потрапляють під санкції України

На офіційному сайті Президента України Петра Порошенка оприлюднено указ Президента України №549 / 2015о введення санкцій проти Росії. Зокрема, під дію санкції потрапляє 388 фізичних і 105 юридичних Російської Федерації та інших країн, щодо яких застосовуються санкції.

Зокрема, в числі фізичних осіб в списках значаться Йосип Кобзон, Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойга, один з лідерів сепаратистів на сході України організатор і лідер незаконних збройних формувань, що діяли в Донецькій області, мм. Слов'янську та Донецьку, обіймав посади "міністра оборони" і "головнокомандуючого" військами терористичної організації ДНР Ігор Гиркин (Стрєлков Ігор Іванович), "голова" ДНР Олександр Захарченко, "голова" ЛНР Ігор Плотницький, глава Чеченської Республіки у складі Російської ФедерацііРамзан Кадиров.

До числа юридичних осіб, на яких поширюються санкції, відносяться: Телекомпанія НТВ, "Лабораторія Касперського", телеканали "Перший канал. Всесвітня мережа", а також "РТР-Планета" і "Росія-24", які входять в структуру Федерального державного унітарного підприємства - Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія, громадський рух "Новоросія", бригада "Привид", Благодійний фонд "Новомучеників і сповідників Христових".

Детальніше в додатках:

Додаток 1 до рішення РНБОУ від 02.09.15 "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" - ФІЗИЧНІ ОСОБИ, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції)

Додаток 2 до рішення РНБОУ від 02.09.15 "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" - ЮРИДИЧНІ ОСОБИ, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ