Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оприлюднено відповіді пробного ЗНО з української мови і літератури

Як повідомили у прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти, оприлюднено правильні відповіді і завдання пробного ЗНО з української мови і літератури.

У розділі "Пробне ЗНО" розміщено правильні відповіді на завдання пробного тесту з української мови і літератури.

Відтак учасники, які брали участь у пробному тестуванні, зможуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів. Максимальна кількість балів, яку можна отримати, виконавши всі завдання, – 104, із них 20 балів за написання власного висловлення і 84 – за виконання завдань закритої форми.

Для тих, хто скористався сервісом «Визначення результатів пробного ЗНО», результат пробного ЗНО за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою  1–12 балів буде розміщено в персональному кабінеті учасника пробного тестування 22 березня.

Якщо учасник пробного ЗНО не скористався сервісом, він зможете самостійно визначити кількість набраних тестових балів за виконання пробного ЗНО з української мови і літератури. Зробити це можна за допомогою Схем нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури та Схеми оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власного висловлення) з української мови пробного ЗНО 2019 року.

Пропонуємо ознайомитися з відеокоментарем до завдань тесту пробного ЗНО з української мови і літератури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ