Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оприлюднили попередній рейтинг проєктів-переможців Громадського бюджету

Вчора, 15 листопада, завершилось голосування за кращі проєкти Громадського бюджету Львова, які реалізовуватимуть у 2022 році. Відтак у департаменті міської агломерації підбили підсумки та сформували попередній рейтинг великих (загальноміських) та малих (районних) проєктів-переможців. Надалі їх мають розглянути депутатські комісії.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Попередній рейтинг проєктів-переможців готовий. Наступний етап - комісія законності, депутатської діяльності, свободи слова та безпеки разом з комісією фінансів та планування бюджету на своєму спільному засіданні затверджують рейтинг проєктів», - зазначають у департаменті міської агломерації.

Ознайомитись із попереднім рейтингом можна за посиланням: https://bit.ly/3kEbae8

Нагадаємо, за інформацією відділу розвитку мікрогромад та громадських ініціатив, цьогоріч до голосування долучилось 145 573 мешканці Львівської МТГ, які віддали 226 269 голосів. Зокрема, абсолютна більшість людей голосували онлайн – понад 99%.

Додамо, що на реалізацію проєктів Громадського бюджету 2022 року Львівська міська рада виділила 75 млн грн, що дозволить реалізувати орієнтовно 8 великих та 100 малих проєктів.

Брати участь у голосуванні за проєкти мали змогу мешканці Львівської міської територіальної громади, які досягли 16-річного віку. 

Кожен львів'янин міг підтримати 2 проєкти: 1 великий (загальноміський) та 1 малий (районний).

Згідно з рішенням міської комісії з надзвичайних ситуацій, на час дії обмежень  голосування за проєкти Громадського бюджету та ідентифікація особи здійснювались виключно за допомогою електронної ідентифікації для осіб, які зареєстровані на території Львівської МТГ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ