Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опубліковані відповіді на тест ЗНО з української мови

24 травня опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з української мови та літератури, що був проведений напередодні.

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдань відкритої форми.

Результат виконання завдань №1-33 частини "Українська мова" та №58 частини "Власне висловлення" буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з української мови.

Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватись абітурієнтами під час вступу до закладів вищої освіти.

Максимальна кількість тестових балів за виконання частини тесту "Українська мова" дорівнює 68 тестовим балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури дорівнює 104 балам.

Офіційне оголошення результатів тестування відбудеться не пізніше 14 червня.

При оголошенні офіційних результатів ЗНО з української мови і літератури будуть оприлюднені дві таблиці: за шкалою від 100 до 200 балів і таблиця за шкалою від 1 до 12 балів.

Результати за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вишів.

Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані закладам освіти для визначення оцінки випускників за державну підсумкову атестацію з української мови.

Учасники ЗНО, які не подолають пороговий бал, визначений експертною комісією з питань результатів ЗНО з української мови і літератури, вважатимуться такими, хто тест не склав і не зможуть використати результат тестування у вступній кампанії.

Схема оцінювання завдань сертифікаційної роботи з відкритою відповіддю буде оголошена за кілька днів.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ