Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опубліковані відповіді на ЗНО з англійської мови

Вчора,8 червня, були опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з англійської мови, що був проведений у вівторок.

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування зможуть визначити власний тестовий бал за виконання тесту.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати правильно виконавши всі завдання тесту - 56 балів. Завдання з розгорнутою відповіддю, що передбачало створення власного висловлення буде оцінено від 0 до 14 тестових балів. Правильні відповіді на завдання тут.

Обробка сертифікаційних робіт учасників зовнішнього незалежного оцінювання, встановлення порогу «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з англійської мови відбудеться не пізніше 22 червня 2016 року.

При оголошенні результатів ЗНО з англійської мови буде оприлюднена таблиця за шкалою від 100 до 200 балів. Результати за рейтинговою шкалою використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вищих навчальних закладів.

Як розрахувати бал з англійської мови дивіться тут.

Учасники ЗНО, які не подолають пороговий бал, визначений експертною комісією з питань результатів ЗНО з англійської мови, вважатимуться такими, хто тест не склав.

osvita.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ