Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців Дрогобиччини закликають «вирішити долю» опалювального сезону

Зважаючи на те, що температурні показники станом на кінець жовтня є високі – із стартом опалювального сезону у Дрогобицькій громаді не поспішали. Мешканців Дрогобиччири закликають пройти опитування щодо старту опалювального сезону. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

На рівні ЛОВА 17 жовтня було видане розпорядження про старт опалювального сезону на Львівщині. Воно носить рекомендаційний характер, адже рішення про початок опалювального сезону в громадах приймають безпосередньо органи місцевого самоврядування.

Варто чи ні розпочинати опалювальний сезон вже цими днями? Чи краще дочекатись зниження температурних показників в громаді та зекономити частину коштів? Щоб з’ясувати думки мешканців громади, – Дрогобицька міська рада ініціює відкриті консультації з мешканцями в частині запуску опалювального сезону в закладах освітньої та медичної сфери, а також в житловому секторі, який опалюється централізовано.

Висловити свою думку щодо початку опалювального сезону в громаді можна в голосуванні – https://forms.gle/6CL6Xojm9oKJgcfy6 .

КП «Дрогобичтеплоенерго» вже провело підготовку до запуску опалювального сезону у Дрогобичі. У Стебнику на одній з ліній теплопостачання триває заміна теплотраси. По завершенні робіт систему налаштують до подачі тепла.

Нагадуємо, що згідно з затвердженими в державі нормами, запуск опалювального сезону розпочинають за умови, коли середньодобова температура повітря три дні поспіль не перевищує 8 градусів Цельсія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ