Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ощадбанк отримав 100 мільйонів доларів США і ввів додатковий день для проведення виплат заощаджень

Вчора, 22 січня, ВАТ “Ощадбанк” отримав 100 мільйонів доларів США для проведення виплат громадянам України компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень. Одержані кошти відразу перераховано на рахунки балансових відділень регіональних управлінь банку для наступного зарахування на поточні чи депозитні рахунки вкладників. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Ощадбанку.
Це вже другий з початку року транш, кошти якого призначені для виплати вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР. Нагадуємо, що перший у цьому році транш бюджетних коштів у розмірі 198,2 мільйонів доларів США Ощадбанк отримав 10 січня. Усі перерахування здійснюються чітко за графіком, який узгоджений з Міністерством фінансів України.
За словами голови правління Ощадбанку Анатолія Гулея, з 8 по 21 січня до Реєстру вкладників заощаджень внесено 2 мільйони 300 тисяч громадян. Станом на 22 січня 2008 року вже понад 500 тисяч вкладників отримали в установах Ощадбанку належні їм компенсаційні кошти.
Для оперативного обслуговування майже двох мільйонів громадян правління Ощадбанку прийняло рішення ввести додатковий четвертий день (четвер) для проведення компенсаційних виплат, а в п’ятницю та суботу приймати заяви-доручення від вкладників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ