Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Основні роботи щодо будівництва спортзалу у СЗШ №7 завершено - Остап Доскіч

Якісна спортивна інфраструктура – у кожну школу міста. У львівській загальноосвітній школі № 7, збудованій для дітей мікрорайону «Знесіння» на вул. Б. Хмельницького, 132, завершили облаштування сучасного, двоповерхового спортивного залу.

Активне будівництво нового корпусу спортзалу у школі №7 розпочалося у 2019 році, проте проект існував ще з 2010 року - розповідає депутат фракції "Європейська Солідарність" Остап Доскіч.

"Від початку моєї першої депутатської каденції з 2015 року, я клопочу про будівництво спорзалу у СЗШ №7 Львівської міської ради на вул. Б.Хмельницького, 132. Проект існував ще з 2010 року, та, на жаль, реалізувати його вдалося лише зараз. 

Впродовж років нас спіткали різні труднощі. Спершу у 2016 році недобросовісний підрядник, який отримавши аванс, не виконав взяті на себе зобов’язання, що в свою чергу призвело до повторного проведення тендерної закупівлі та визначення нового підрядника ЛКП «Рембуд». Згодом невчасне фінансування робіт, COVID -2019 та і звичайно, воєнний стан", - прокоментував Остап Доскіч.

За словами депутата, цьогоріч на його звернення, комісії фінансів та освіти дофінансували чергові роботи на спортзал у СЗШ № 7. Основні роботи по будівництву спортзалу завершено. 

"Разом з керівником відділу освіти Сихівського та Личаківського районів та директором школи № 7 оглянули об’єкт будівництва.
Станом на сьогоднішній день основні роботи по будівництву спортзалу завершено. У планах робіт залишився благоустрій подвір’я школи та усунення недоліків. 

Також залишається відкритим питання забезпечення спортзалу додатковими енергопотужностями та закупівля спортивного інвентарю. Після вирішення усіх цих питань діти  зможуть займатися у новому сучасному спортивному комплексі", додав Остап Доскіч.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ