Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Пакети з логотипом: переваги та особливості дизайну

Така, начебто, банальна річ, як пакування товару займає особливе місце в маркетингу.

Використання брендованих пакетів – це потужний рекламний інструмент, що допоможе підвищити впізнаваність вашої компанії.

 

Компанія Віп Принт пропонує виготовити пакети з логотипом ціна на які буде прийнятною завдяки низькій вартості матеріалів та простоті процесу виготовлення. Звертаючись до компанії Віп Принт ви завжди можете розраховувати на комплексний підхід, оперативне виконання замовлення та відмінну якість виробництва. Компанія також пропонує придбати гуртом сувенірно-рекламну продукцію. 

Переваги пакетів з логотипом 

Брендовані пакети одночасно можуть виконувати кілька функцій, серед яких:

  • популяризація бренду;
  • формування позитивного іміджу компанії;
  • донесення інформації.
 

Розміщення корпоративної символіки на пакетах – це дуже простий, але достатньо ефективний спосіб підвищити впізнаваність бренду та виділити його серед конкурентів. Така продукція допоможе підняти статус компанії в очах клієнтів та партнерів. 

Основна ідея виготовлення брендованих пакетів полягає у підсвідомому сприйнятті інформації. Якщо яскраві образи часто потрапляють у поле нашого зору, ми автоматично запам’ятовуємо їх. 

Упаковочна продукція з логотипом може використовуватись для різних цілей: пакування придбаних товарів, презентування друкованої інформації та сувенірів партнерам, вручення презентів співробітникам.

Особливості дизайну пакетів з логотипом 

Якщо ви бажаєте яскраво сяяти на тлі конкурентів, то необхідно дуже обережно підійти до вибору дизайну брендованих пакетів. Виріб має відповідати таким параметрам, як:

  • стильний зовнішній вигляд;
  • інформативність;
  • фірмовий стиль.
 

Виконані в приємних кольорах пакети будуть привертати увагу та спонукати до покупки. Якщо ви бажаєте викликати у потенційних клієнтів цікавість, то можете використати пакування оригінальної форми чи забарвлення. 

На поверхню можна нанести стандартну корпоративну інформацію: назву компанії, логотип, контакти. Можна також додати QR-код з посиланням на сайт або Instagram-сторінку. 

Дизайн пакування має відповідати основним правилам компанії. Солідні фірми розробляють брендбук, щоб сформувати та зміцнити корпоративний імідж. 

Брендовані пакети підвищують лояльність споживача. Компанія Віп Принт допоможе створити ідеальне пакування для ваших товарів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ