Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пакований хліб - найкращий вибір в умовах сьогодення

Концерн Хлібпром одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке представлене торговими марками: Agrola, 2Go, ВінницяХліб, Хліб по-львівськи, Люблянна, Bandinelli, Джуні. В умовах сьогодення продовжує випускати хлібобулочну продукцію у повному необхідному для населення обсязі.

З початку карантину середньодобове виробництво свіжого хліба по заводах Концерну Хлібпром зросло на 12%. Така тенденція продовжує зберігатися. Зараз середньодобове виробництво на підприємствах складає близько 200 тонн/доба.

В умовах карантину Компанія вжила усіх додаткових заходів задля безпеки працівників та виготовлення безпечного продукту найвищої якості.

На усіх виробничих підрозділах, на прохідних, сходових клітках, у кімнатах прийому їжі встановлено додаткові дезінфектори. Для оцінки фізичного стану кожному працівнику перед входом на підприємство вимірюють температуру тіла безконтактними термометрами. Вдвічі частіше проводиться вологе прибирання з хлором. Всі працівники забезпечені необхідними захисними засобами.

На підприємствах Концерну Хлібпром діє міжнародна система безпеки та якості харчових продуктів HACCP, яка передбачає суворий контроль за якістю продукції на всіх ланках виробництва від прийому сировини до готового пакованого виробу. З часу запровадження карантинних заходів заводи Компанії максимально збільшили потужності для пакування усієї хлібобулочної продукції на 100%.

5 основних причин споживати пакований хліб:

1. Упаковка захищає хліб від мікроорганізмів, які супроводжують виріб від моменту виходу з печі до споживання

Упаковка потрібна для того, щоб убезпечити продукт під час транспортування виробу в торгові точки та від контакту з різними поверхнями та руками інших споживачів.

2. Упаковка допомагає хлібу довше залишатися свіжим

Хліб без упаковки при зберіганні втрачає вологість м’якушки, тому швидше черствіє. Тоді як упаковка дозволяє щонайменше вдвічі довше зберігати продукт свіжим та ароматним.

3. Упаковка виступає гарантом захисту продукту від підробок

За допомогою упаковки Ви убезпечуєте себе від придбання підробки та неякісного продукту. На упаковці завжди вказана назва виробника, який несе пряму відповідальність за її якість.

4. Матеріал упаковки – безпечний для здоров’я

Пакувальні матеріали хлібобулочних виробів відповідають діючим державним стандартам. 

5. Упаковка дозволяє хлібу «дихати»

Сучасна упаковка, в основному, перфорована, має невеликі отвори, які дозволяють хлібу «дихати», не зазнаючи стороннього впливу середовища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ