Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Палата представників США ухвалила резолюцію на підтримку України

У середу Палата представників США ухвалила резолюцію, у якій заявила про підтримку суверенітету України перед обличчям вторгненням Росії, закликавши при цьому до "негайного припинення вогню".

Про це пише УНН з посиланням на The Hill.

Повідомляється, що конгресмени обох партій майже одноголосно проголосували за резолюцію: 426 підтримали, проти було троє. Єдині голоси проти були від республіканців: представників Пола Госара (Арізона), Томаса Мессі (Кентуккі) та Мета Розендейла (Монте).

У резолюції, яка не має обов'язкового характеру, йдеться, що Палата представників непохитно, гордо й палко підтримує український народ у його боротьбі проти авторитарного путінського режиму.

У ньому також міститься заклик до США та їхніх союзників надати додаткову та негайну допомогу в галузі безпеки, щоб допомогти Україні впоратися з бронетанковими, повітряними та іншими загрозами, з якими Україна наразі стикається з боку російських військ.

У резолюції також стверджується, що американські законодавці ніколи не визнають і не підтримають якогось нелегітимного лідера чи уряду, встановленого із застосуванням сили, який контролюється Росією".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ