Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Палац спорту на Сихові буде будувати тесть Романа Насірова

Переможцем тендеру на будівництво сихівського Палацу спорту стало ТОВ Альтіс-Констракшн Олександра Глімбовського.

КП "Палац ігрових видів спорту" оголосило результати аукціону на будівництво Палацу спорту у Сихівському районі. Тендер виграла київська будівельна компанія ТОВ "Альтіс-Констракшн".  Про це повідомили "Варіанти".

На участь у конкурсі подавались чотири учасники. До аукціону допустили тільки двох: ТОВ "Галицька будівельна гільдія" та ТОВ "Альтіс-Констракшн". 

Зазначимо, будівництво Палацу орієнтовно оцінювали у 620 млн грн. На аукціоні переможець ТОВ "Альтіс-Констракшн" запропонувало остаточну ціну – 499,8 млн грн, а конкурент ТОВ "Галицька будівельна гільдія" менше – 479,9 млн грн. 

За даними YouControl, ТОВ "Альтіс-Констракшн" зареєстрована у Києві з 2010 року. Розмір її статутного капіталу – 6 млн грн, а основний від діяльності – будівництво нежитлових та житлових приміщень. Компанія входить до корпорації "Альтіс-Холдинг", власником якої є Олександр Глімбовський. 

Раніше журналісти "Чесно" повідомляли, що Глімбовський є тестем екс-голови ДФС Романа Насірова. За його очільництва ДФС не донараховувала податки "Альтіс Холдинг". Корпорація з понад мільярдним доходом сплачувала до бюджету кількасот тисяч гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ