Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

В питаннях вшанування Небесної Сотні потрібно не піаритись, а домовлятись, - політик

В питаннях вшанування Небесної Сотні владі Львова та області потрібно не піаритись, а домовлятись. Про це заявив заступник голови виконкому Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Ростислав Вишатицький.

"Обласній та міській владі, замість того, щоб публічно сперечатись стосовно місця розміщення меморіалу, потрібно спершу між собою домовитись, а вже потім виносити на широкий загал спільне рішення", - зокрема в коментарі Гал-інфо зазначив Вишатицький.

Також, за його словами, пам'ятник Небесній Сотні повинен мати не просто районне значення. Він повинен бути в місці яке є відвідуваним та легкодоступним не лише львів'янам, а й гостям нашого міста.

Також владі варто не забувати про соціальну підтримку родин загиблих Героїв Небесної Сотні, і не вважати, що спорудження меморіалу-пам'яті є тим за що загинули люди на Майдані.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, Львівська обласна рада пропонує побудувати пам'ятник Героям Небесної Сотні перед кінотеатром Довженка.

Львівська обласна рада пропонує побудувати пам'ятник Героям Небесної Сотні перед кінотеатром Довженка

Було прийняте рішення звернутись до Львівської міської ради про узгодження місця встановлення монументу Героям Небесної Сотні у місті Львові, на проспекті Червоної Калини у сквері біля кінотеатру ім. О. Довженка, відведення земельної ділянки під будівництво та співфінансування спорудження даного об'єкту.

Однак, 80% опитаних сихівчан виступає проти пам'ятника на площі перед кінотеатром Довженка, - про це зазначив у коментарі Гал-інфо начальник управління архітектури й урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський.

80% опитаних сихівчан виступає проти пам'ятника на площі перед кінотеатром Довженка

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ