Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Панькевич скликає засідання обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини»

Завтра, 20 січня, о 14 годині у кімнаті № 307 Львівської обласної ради (вул. В. Винниченка, 18) розпочнуться загальні збори Обласної асоціації місцевих рад "Ради Львівщини". Про це повідомила прес-служба ЛОР.

Нагадаємо, що Обласну асоціацію місцевих рад "Ради Львівщини" очолює голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, а до її складу входять голови районних рад та міські голови міст обласного підпорядкування Львівської області.

У порядку денному загальних зборів - питання про стан затвердження місцевих бюджетів Львівської області на 2011 рік та про забезпечення потреб місцевих бюджетів на проведення розрахунків із виплати заробітної плати та інших соціально захищених видатків.

Члени Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини" також розглянуть питання "Про формування переліку об'єктів, фінансування яких у 2011 буде здійснюватися в рамках Угоди між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою, а також з інших джерел", Про виконання рішення Львівської обласної ради від 13 січня 2011 року "№ 47 "Про Героя України Степана Бандеру", "Про заходи щодо відзначення пам'ятних дат у Львівській області" та ін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ