Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Папа Римський Франциск прибув до Японії

Папа Римський Франциск прибув до Японії
Папа Римський Франциск прибув до Японії
Папа Римський Франциск прибув до Японії
Папа Римський Франциск прибув до Японії
1/2
Ввечері, 23 листопада 2019 р., приблизно о 17:30 місцевого часу (10:30 – київського) в аеропорту Токіо приземлився літак ʺТайських міжнародних авіалінійʺ, яким після шестигодинного перельоту з Бангкока до столиці Японії прибув Папа Франциск.

В аеропорту відбулася офіційна церемонія привітання, - передає сайт Новини Ватикану.

Главу Католицької Церкви зустрічав Віце-прем’єр-міністр. В аеропорту, серед інших, були присутні єпископи, представники духовенства та учні католицьких шкіл. По завершенні церемонії у VIP-залі терміналу відбулася приватна розмова між Святішим Отцем та представником Уряду. З аеропорту Папа від’їхав до Апостольської нунціатури, де перед вечерею зустрінеться з єпископатом країни.

Огляд програми візиту

У неділю Глава Католицької Церкви відвідає Нагасакі та Хіросіму, міста, що постраждали від ядерних бомбардувань. В меморіалі у Нагасакі він виголосить послання щодо ядерної зброї, опісля віддасть шану японським мученикам та відслужить Святу Месу, після чого відлетить до Хіросіми, де в меморіалі миру виголосить послання на тему миру. Повернувшись ввечері до Токіо, наступного дня вранці Святіший Отець зустрінеться із постраждалими від ʺпотрійної катастрофиʺ, що трапилася у Фукусімі 2011 року, здійснить приватний візит до імператора, зустрінеться з молоддю в катедральному соборі Пречистої Діви Марії та відслужить Святу Месу на стадіоні ʺTokyo Domeʺ. День завершиться зустріччю з Прем’єр-міністром та представниками влади, дипломатичного корпусу та громадянського суспільства. Ранок вівторка буде присвячений спілкуванню зі співбратами-єзуїтами в рамках відвідин токійського університету ʺSophiaʺ, по завершенні яких Папа від’їде до аеропорту та відлетить до Риму.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Папа Франциск призначив нового Постійного спостерігача при ООН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ