Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Партія вакцин "Pfizer" прибула на Львівщину

На Львівщину прибула чергова партія вакцин "Pfizer", у кількості 18 720 доз. Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

"На Львівщину прибула чергова партія вакцин "Pfizer"! Ця партія буде використана для щеплення освітян, а залишкові дози – для щеплення осіб з першого та другого етапів вакцинації (в першу чергу, медиків)", - написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова Львівської ОДА.

Вакцина "Pfizer-BioNTech" - це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією "BioNTech" спільно з американським фармакологічним концерном "Pfizer". Вакцину внесено до списку вакцин для екстреного використання ВООЗ. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 21 день.

«Вакцинація проводиться кожного дня, і не тільки вакциною "Pfizer", але й "CoronaVac". Враховуючи, що наближаються вихідні дні, з багатьох районів області та міста Львова прибувають машини для отримання вакцин на базі медспецпостачання, в тому числі і для Центру вакцинації (Арена «Львів»).  Цими вихідними планується щепити близько 2 тисяч людей», - повідомив Олег Когут, регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області.

Зазначимо, станом на сьогодні на Львівщині вже провакциновано 81 693 особи, з них другою дозою – 6730.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ