Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парубій назвав закон, що може пришвидшити вступ до НАТО

Інтеграція та підготовка до вступу до НАТО та ЄС залишаються пріоритетними питаннями для України. Про це заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій на спільному брифінгу з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для нас залишаються пріоритетними інтеграція та підготовка до вступу в НАТО та ЄС. У напрямку вступу в НАТО одним із ключових законів є закон про національну безпеку України, який реформує і сферу безпеки і також вкрай необхідний для вступу в НАТО, оскільки приводить систему безпеки до стандартів ЄС і НАТО. У питанні ЄС ми провели кілька нарад з Прем'єр-міністром з приводу того, які закони необхідно прийняти для виконання наших зобов'язань по угоді про асоціацію і узгодили, що будемо ставити їх як першочергові на початку кожної сесії», - сказав Парубій.

За його словами, цього тижня сесія розпочнеться із законів, необхідних для євроінтеграції - це законопроект про товариства з обмеженою відповідальністю та законопроект про ринки капіталу та регульовані ринки.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ