Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парубій розповів, чи планує БПП вийти з коаліції

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що не чув про те, що фракція "Блок Петра Порошенка" планує вийти із коаліції. Про це він сказав під час брифінгу у понеділок.

Перед цим журналіст запитав у нього, чи зачитає він заяву про вихід із коаліції від БПП, якщо вона буде подана, чи передасть віце-спікеру Ірині Геращенко.

За словами Парубія, він вперше чує про подібні наміри.

"Я спілкувався сьогодні з керівництвом "Блоку Петра Порошенка" і, наскільки мені відомо, не передбачається навіть постановки такого питання на порядок денний. Навпаки - є спільне налаштування на ефективну та продуктивну роботу", - додав спікер Ради.

Парубій запевнив, що в останній робочий тиждень перед канікулами парламент зможе продемонструвати плідну і злагоджену роботу.

Як повідомлялося, 6 липня Рада повинна була оновити склад ЦВК. Але під час ранкового засідання депутати не дали голосів для початку цієї процедури.

Після цього представники фракції "Блок Петра Порошенка" заявили, що не будуть голосувати за жоден законопроект у Верховній Раді, поки народні депутати не оновлять склад Центральної виборчої комісії.

Того ж дня у Верховній Раді вистачило голосів, щоб ухвалити в першому читанні законопроект, незважаючи на бойкот коаліційної фракції БПП.

УП
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ