Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парубій відкрив Раду, у залі – 357 нардепів

Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання парламенту. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в залі зареєструвалося 357 нардепів.

Народні депутати сьогодні розглянуть проект звернення Верховної Ради "Про Остаточний звіт ОБСЄ/БДІПЛ за результатами спостереження на виборах до Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації 2016 року".

Крім того, народні депутати мають розглянути питання щодо місцевого самоврядування, серед яких - проект постанови про призначення позачергових місцевих виборів; проект закону про службу в органах місцевого самоврядування; зміни до деяких законів України щодо набуття повноважень сільських, селищних, міських голів.

Верховна Рада також може включити до порядку денного та розглянути проекти закону про Конституційний Суд України та постанови про заходи захисту національних інтересів, національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України, протидії терористичній діяльності.

Парламентаріям запропоновано ухвалити у другому читанні законопроект щодо створення друкованих засобів масової інформації Міністерством оборони та військово-цивільними адміністраціями на час проведення антитерористичної операції, проект змін до закону "Про державну службу" щодо врегулювання окремих питань проходження держслужби.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ