Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

ПАРЄ ухвалила резолюцію про повну підтримку мирного плану Зеленського

Парламентська асамблея ради Європи ухвалила резолюцію щодо Політичних наслідків агресії росії проти України. Про це повідомили 22 червня на Facebook-сторінці Верховної Ради України.
Фото: Facebook-сторінка Верховної Ради України

Голова української парламентської делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева повідомила про прийняття на сесії Асамблеї важливої для України Резолюціїї «Політичні наслідки агресії рф проти України»: «Щойно! 80 - 3А»

В Резолюції «Політичні наслідки агресії рф проти України» ПАРЄ повністю підтримує мирний план Президента Зеленського, а також наступні революційні пункти:
1. Продовження та посилення додаткової цивільної та військової допомоги, в тому числі шляхом реекспорту власних товарів.
2. Створення стратегічної європейської економічної автономії від російської нафти та газу, як основного інструменту шантажу Європи.
3. Заходи для превенції перепродажу російських корисних копалин до Європи через треті країни.
4. Розширення списку фізичних осіб та юридичних осіб, які підпадають під обмежувальні заходи (санкції) в рф, Білорусії та третіх країнах.
5. Запровадження основних категорій з метою провадження особливого нагляду для уникнення ухилення від санкцій.
6. Процес створення гармонізованого механізму для моніторингу дотримання санкцій та відслідковування їх ухилення, в тому числі через перепродаж товарів за допомогою третіх країн.
7. Створення публічного Реєстру компаній та осіб, які працюють на користь російських інтересів, в тому числі допомагають ухилятися від санкцій.
8. Визнання ПВК "Вагнер" та інших воєнізованих формувань, які беруть участь у вторгненні рф ("Отряд Кадирова" та інші) — терористичними угрупуваннями.
9. Визнання режиму рф, як того, що наслідує небезпечну ідеологію рашизму. рашизм складається з сотень прикладів воєнних злочинів та прямо пропагандує злочин геноциду.
10. Започаткування галузі науки російської колоніальної політики, з метою вивчення минулих політик та практик рф направлених на провадження імперіалістичної політики.
11.Визнання рф винною у воєнному злочині — злочину екоциду, який стався способом підриву Каховської ГЕС з метою призупинення контрнаступу.
12. Створення стратегічної економічний автономії від російських газу та нафти, які використовуються рф для розширення імперіалістичної геополітичної мети.
Окремо визнає намір рф підірвати ЗАЕС, створивши загрозу всьому континенту!», — повідомила ключові пункти Резолюції Керівниця української делегації у Телеграм-каналі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ