Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пашинського попереджали, що у нього є один шанс втекти з України, - адвокат

Адвокат колишнього депутата Сергія Пашинського Андрій Федур заявив, що екснардепа попереджали про те, що в нього є «один шанс негайно втекти з України».

«"Друзі" просили тікати. Не втечеш — 8 років (позбавлення волі — ред.)», — про це в ефірі програми «Нині вже» на hromadske сказав адвокат Андрій Федур, передає Громадське.

Також він пояснив, що Пашинському казали проти яких людей він буде свідчити перебуваючи в СІЗО.

«Не в цій справі. Це стосувалося зокрема Турчинова, Парубія та Порошенка», — сказав адвокат.

За словами Федура, Пашинському погрожували фізичною розправою в СІЗО.

«Я серйозно до цього ставлюся, бо знаю непоодинокі випадки, коли люди гинули в слідчому ізоляторі», — запевнив захисник Пашинського.

Нагадаємо, Пашинського підозрюють у заподіянні тілесних ушкоджень. Йдеться про інцидент зі стріляниною, що стався в грудні 2016 року в одному з сіл Київської області — тодішній депутат прострелив ногу чоловіку, який начебто намагався напасти на депутата зі скляною пляшкою.

Згодом Пашинський змінив свідчення і підтвердив, що стріляв стоячи, хоча до цього говорив на допиті, що стріляв після того, як його повалили на землю.

У серпні 2017-го ГПУ закрила справу, але нещодавно її поновили. 7 жовтня колишнього народного депутата взяли під варту на два місяці, до 4 грудня без права внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ