Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Патрульні Львова затримали чоловіка, який у відділенні Нової пошти забирав пакунок із ручками-зброєю

Патрульні Львова затримали чоловіка, який у відділенні Нової пошти на вулиці Сяйво забирав пакунок із ручками-зброєю. Подія сталась сьогодні, 19 лютого, близько 11:00. Наразі перевіряється причетність чоловіка до злочинів кримінального характеру. Про це Гал-інфо повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні  затримали чоловіка орієнтовно 50-ти років, який за інформацією оперативно- пошукового відділу першого територіального Управління (з обслуговування Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, мав отримати небезпечний пакунок.

Патрульні поліцейські оперативно допомогли затримати львів‘янина, у якого знайшли травматичну зброю із переробленими під бойові патронами.

У пакунку також були ручки з вигляду нагадували звичайні канцелярські, однак пристосовані вони для відстрілу куль дрібного калібру. Чоловік пояснив, що замовив їх в інтернеті для особистих цілей і хотів їх застосовувати на полюванні, бо є мисливцем.

Затриманий повідомив, що є членом однієї з громадських організацій і бере активну участь у мітингах та акціях. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ