Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павло Клімкін відвідає Єгипет з офіційним візитом.

У Каїрі Павло Клімкін проведе переговори зі своїм колегою, Міністром закордонних справ Єгипту Самехом Шукрі, а також інші зустрічі за програмою візиту. Про це повідомили в прес-службі МЗС України.

Цей візит, який відбувається після телефонної бесіди Президента України Петра Порошенка і Президента Арабської Республіки Єгипет Абделя Фаттаха Аль Сісі (12 квітня 2018 р.), покликаний активізувати українсько-єгипетську взаємодію в усіх сферах, де існує спільний інтерес, обговорити шляхи поглиблення відносин в економічній площині та стан підготовки чергового засідання Міжурядової Спільної Комісії з економічного та науково-технічного співробітництва між Україною та Єгиптом.

Окрему увагу сторони планують приділити співпраці двох держав у сфері туризму, де Україна за кількістю власних громадян (понад 770 тис. за минулий рік), які відвідують Єгипет, впевнено утримує провідні позиції.

Українська сторона відзначає зусилля, які вживаються єгипетською стороною, задля забезпечення безпечного перебування і відпочинку українських туристів у цій країні. Рекомендації МЗС України подорожуючим до Єгипту громадянам України від 18 квітня 2018 року не містять загального застереження не здійснювати поїздки до цієї країни, але просять громадян бути обачними і враховувати режим надзвичайного стану, що діє в Єгипті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ