Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павло Ярема став новим Почесним консулом Французької Республіки у Львові

Вчора, 30 травня, представили нового Почесного консула Французької Республіки у Львові. Ним став Павло Ярема. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Павло Ярема

Участь у заході взяли почесні консули, представники французького бізнесу та культури у Львові.

Привітав нового консула Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Гаель Becьєp та, зокрема, заступниця начальника Львівської ОВА Христина Замула.

«Відносини між Францією і Україною, зокрема Львовом і в більш широкому сенсі усім західним регіоном, на який розповсюджується компетенція консульства грунтується на 3 принципах: стійкість, яку демонструє сьогодні Україна у протистоянні агресії російської федерації, друге – рівність, третє – солідарність, яку ми намагаємось демонструвати у всіх вимірах наших відносин. 

Ми продовжуємо нашу роботу, втілюємо і надалі цю солідарність з вами розвиваючи співпрацю в сфері охорони здоров’я, енергетики, освіти. Ми працюємо і стоїмо опліч з вами, допомагаючи здобути бажану всіма перемогу, і так само будемо разом стояти з вами, аби супроводжувати вас на шляху до ЄС», – наголосив Гаель Becьєp.  

«Усі ми з вами творимо історію, історію великої боротьби за правду, демократію, за право існування, за право бути українцями і жити в своїй вільній країні. І ця боротьба точно б не була можлива без підтримки всього цивілізованого світу. Хочу подякувати Франції за постійну допомогу: як велику, так і малу, на рівні країн, та на регіональному рівні зокрема. І  вся ця допомога була  б неможлива без людей, які налагоджують цю комунікацію. Вітаю пана Павла зі вступом на посаду і вірю, що ви гідно представлятимете Францію в Україні і це дасть поштовх до реалізації нових спільних проєктів», – зазначила Христина Замула.

Також Христина Замула вручила Подяку голови ОВА попередньому Почесному Консулу Данилу Яремі. 

Зазначимо, що новий Почесний консул Павло Ярема закінчив ЛНУ ім. Ів. Франка, факультет міжнародних відносин

Раніше працював на посаді аташе з економічних питань Почесного консульства Франції в м. Львові з округом у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській та Тернопільській областях.

«Я сьогодні дуже гордий бути представником Французької Республіки – країни, яка в тяжку хвилину для нашої держави зайняла дуже виразну і рішучу позицію щодо підтримки і засудження дій агресора. Своєю місією на посаді Почесного консула вважаю належним чином підтримувати професійний рівень турботи консульської агенції, всіляко підтримувати культурну та економічну присутність Франції в нашому регіоні. Активні процеси інтеграції нашої батьківщини з ЄС відкривають великі перспективи для співпраці українських регіонів з французькими громадами. А в даному контексті агенція може внести свою лепту та бути корисною по роботі над спільними проєктами та ініціативами», - зазначив Павло Ярема.

Екзекватуру на здійснення консульських функцій йому надали 23 січня цього року.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, до Львівщини прибула французька делегація.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ