Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед Львівською облрадою замайорів прапор Європейського Союзу

Сьогодні, 24 травня, з нагоди відзначення Днів Європи перед будівлею Львівської обласної ради відбулося урочисте підняття Державного прапора України та Європейського Союзу.

«Така традиція у Львові існує уже кілька років. Так ми відзначаємо нашу європейську ідентичність та приналежність до європейських народів. Віру, прийде час і ми станемо частиною європейської спільноти, а в держава житимемо за європейськими стандартами», - зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Окрім того, у межах відкриття Днів Європи, організували святковий флешмоб.

Участь в урочистостях також взяли гетьман Південно-Моравського краю Чеської Республіки Богуміл Шімек, Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Павел Пешек, керівництво області, працівники Львівської обласної державної адміністрації та облради.

Довідка:

День Європи – свято, яке відзначається у країнах Євросоюзу 9 травня. В Україні День Європи офіційно відзначається у третю суботу травня, згідно з указом президента від 19 квітня 2003 року. Це свято жителі України відзначають як день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ