Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед Євро-2012 з львів’янами проведуть «роз’яснювальну роботу»

Львівські правоохоронці планують до старту чемпіонату Європи з футболу 2012 року провести у ЗМІ та серед населення кампанію з роз’яснення всіх позитивних моментів, які місто отримає від Євро-2012. Про це учора, 20 січня, під час засідання координаційної ради з питань підготовки до Євро-2012 повідомив заступник начальника ГУ МВСУ у Львівській області генерал Василь Рябошапко.

«Під час єврочемпіонату у мешканців міста може виникати негативне сприйняття подій, що відбуватимуться у Львові. Зокрема, маю на увагу наплив футбольних фанатів. Тому ми плануємо провести певну роботу, щоб прояснити львів’янам, що фанати – це не паломники, і наголосити на позитивних моментах чемпіонату», – сказав він.

Також генерал зазначив, що відповідне навчання проводять серед правоохоронців. Львівська міліція посилено вчить іноземні мови. Якщо з польською тут проблем не виникає, то з англійською – важче, доводиться організовувати курси. Велика надія на випускників Львівського університету внутрішніх справ.

«Також можуть бути певні проблеми з психологією. Правоохоронців слід готувати до європейського стилю спілкування з гостями», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ