Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перемогти Вілкула було фактично неможливо, - нардеп

"Їду до Києва з Кривого рогу. Трохи поганий настрій. Адже Юрій Вілкул реально переміг в першому турі виборів міського голови. І зіпсований настрій навіть із-за факту реваншу Опоблоку, а тому, що на теперішній час перемогти Вілкула було фактично неможливо. Його штаб зробив певні висновки з провальної попередньої кампанії і відпрацював на повну", - про це написав на ФБ нардеп Віталій Купрій, який є родом з міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

І далі: "З міського бюджету було виділено безпрецедентні 80 млн. грн., які через соцслужби були роздані пенсіонерам і малозахищеним верствам населення. 1 мільйон бюджетних коштів було виділено на організацію підвозу цих виборців на ділянки. Всі виборчі комісії мали провілкулівську більшість і разом з численими "спостерігачами" координували потоки тих, хто прийшов голосувати.

Явка була забезпечена безпрецедентно висока (більше 50%, в 1,5 рази вища за минулі вибори). Звозились робітники ГОКів Ахметова. Майже всі працівники бюджетної сфери від головних лікарів і директорів шкіл до медсестер і нянечок були прозомбовані тим, що сьогоднішні вибори - це бій з бандерівцями і головорізами.

Шалений адмінресурс, масова білбордна кампанія, залучення змі і просто оплата за 500 гривень за голос зробили свою справу. Впевнена перемога Вілкула в першому турі на рівні 70% з загальними витратами на кампанію на рівні 10 млн. доларів!!!

Тепер Опоблок продовжить нещадно грабувати місцеве населення щоб повернути вкладені кошти. Ну а нам треба добре подумати, яке виборче законодавство має бути в країні, щоб люди нарешті обирали своє майбутнє і майбутнє своїх дітей, а не консервували пострадянське минуле за декілька сотенну принизливу подачку або під страхом втратити роботу".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ