Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переможців другого відбірного конкурсу двірників нагороджено мітлами та лопатами для відкидання снігу

Сьогодні, 3 березня, завершився другий відбірний тур конкурсу двірників, який проводить Львівська обласна організація Партії зелених України. За підсумками конкурсу сьогодні заохочувальними призами було нагороджено трьох львівських двірників, які в середині березня стануть претендентами на головний приз – путівку до Єгипту. За два тижні, протягом яких проходив конкурс, львівські зелені нагородили шістьох двірників, які працюють на вулицях П. Римлянина, Некрасова, Драгоманова, а також на вулицях Єфремова, Горбачевського та на проспекті Чорновола.
Всі переможці відбірних турів отримали мітли, шуфлі для снігу та горнятка від Партії зелених.
Метою конкурсу є привернення уваги мешканців до проблеми чистоти в місті, бездіяльності місцевих органів влади у цій сфері та умов праці працівників комунальної служби. За словами голови ЛОО ПЗУ Миколи Шморгая, проблема прибирання на вулицях міста полягає не стільки в рівні культури жителів міста, як ефективності місцевої влади. «Докорінне реформування міського комунального господарства стоїть на порядку денному вже багато років, однак брак політичної волі унеможливлює його здійснення, а ситуація, яка склалася з прибиранням міста просто жахає», - зазначає Микола Шморгай.
Зазвичай двірники скаржаться на брак смітників у місті, нестачу мітел, лопат для відкидання снігу, солі та піску для посипання тротуарів, а також тривалі затримки зарплат. Зокрема, є випадки, коли двірники останні лопати для відкидання снігу отримували ще п’ять років тому. Також, як правило, вони вимушені за власні кошти купувати мітли, лопати для снігу та піщано-сольову суміш. Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії зелених України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ