Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переваги портфелів для першокласників від бренду YES

Ринок шкільного приладдя рясніє товарами різноманітних брендів. Але коли необхідно вибрати якісний та стильний рюкзак для дитини, важливо знайти найкращого виробника. Портфелі для першокласників від YES – знак якості та ознака відмінного стилю та смаку. Чим продукція бренду YES відрізняється від асортименту інших виробників?

Ортопедична спинка – обов'язкова деталь

Лікарі-ортопеди на питання про наявність ортопедичної спинки відповідають однозначно – вона потрібна. Саме спеціальне зонування підтримує спину, формує правильну поставу та нейтралізує надмірне навантаження на хребет.

Анатомічна спинка – це твердий каркас із спеціальними м'якими вставками. Для більшого комфорту в нижню  частину ранця вставляють м'який валик.

Важливо! Ортопедична спинка має повторювати вигини спини. Якщо дитина вже має проблеми з хребтом або поставою, їй необхідно вибирати тільки анатомічний рюкзак для 1 класу. У цьому питанні вироби бренду YES визнані найкращими.

Про необхідність наявності широких та м'яких лямок

Це важлива умова комфортного носіння рюкзака навіть за максимального заповнення. Критерії найкращих лямок:

  • форма у вигляді літери "S";
  • ширина 5-8 см;
  • м'яке наповнення – висота 1 см;
  • добре тримають форму.

У лямках рюкзаків бренду YES передбачена підкладка із спеціального матеріалу – спіненого поліетилену. Його головна перевага – при щоденному використанні він не деформується і тримає форму.

Виробник приділяє особливу увагу найдрібнішим деталям, а саме: оббивка спинки, лямок. Використовується сітчастий матеріал, який добре пропускає повітря і не натирає шкіру. Саме така оббивка гарантує оптимальний теплообмін незалежно від пори року.

Важливою перевагою є інноваційна технологія 3S, яка значно пом'якшує навантаження на плечову зону завдяки особливому кріпленню. Дитина не відчуває втоми, хребет залишається в анатомічно правильному положенні. Особливості інноваційної системи:

  • у традиційних моделях лямки кріпляться безпосередньо до рюкзака, навантаження приймають та нейтралізують лише м'які деталі;
  • у моделях з опцією 3S лямки фіксуються до спеціальних еластичних ременів (всередині конструкції), саме ці ремені нейтралізують навантаження, розтягуючись чи скорочуючись.

Важливо! Така технологія дозволяє на 70% зменшити тиск на спину, плечі.

Система має особливе значення для учнів молодшої школи, для дітей, у яких постава знаходиться на стадії формування та необхідно не порушити цей процес. Тонкі лямки пережимають кровоносні судини, можуть порушити кровообіг, це призводить до дискомфорту. Рюкзак для першокласника з функцією 3S – усвідомлений вибір дбайливих батьків.

Оптимальна вага ранця

На поставу впливає і та вага, яку доводиться піднімати та носити дитині. Порожня сумка має важити трохи більше 1 кг, а заповнена – не більше 12% від ваги дитини.

Фахівці рекомендують дотримуватись наступних рекомендацій щодо маси заповненого портфеля:

  • 6-9 років – до 2 кг;
  • 10-13 років – до 3 кг;
  • 14 років – до 5 кг;
  • 15-16 років – не більше 6 кг.

Порада! Рекомендуємо батькам першокласників по можливості проводжати і зустрічати дитину зі школи, щоб допомагати носити важкий ранець. На жаль, сучасним школярам доводиться носити важкі рюкзаки та допомога дорослих буде дуже доречною.

Про правильний вибір рюкзака для школяра

  • Уточніть у продавця – чи передбачене прання в пральній машині для конкретної моделі. У каталозі бренду YES представлений великий вибір рюкзаків, які легко чистити вологими серветками, але при сильних забрудненнях можна застосувати прання.
  • Перед покупкою оцініть якість візерунка та зображення – вони мають бути яскраві, насичені та міцні. Всі моделі нашого бренду декоровані якісними принтами, які не вицвітають, не тріскаються та довгий час залишаються насиченими.
  • Укріплене дно для більшої міцності та зносостійкості. За наявності спеціальних прогумованих накладок, рюкзак можна ставити на підлогу, землю.
  • Водовідштовхувальні властивості – гарантують, що поверхня залишатиметься сухою та чистою незалежно від погодних умов.
  • Ергономічність – кілька внутрішніх відділень, зовнішніх кишень допоможуть зручніше розкласти речі усередині.
  • Якість швів – від цього залежить тривалість експлуатації речі та якість.

За кожним критерієм бренд YES лідирує на ринку України. Таким чином, батьки можуть зробити фінансово вигідну покупку, а діти – вибрати стильну річ для гардеробу. З таким аксесуаром дитина будь-якого віку буде з величезним задоволенням ходити в школу. Ознайомитись з повним асортиментом можна в онлайн каталозі на сайті або в одному з офіційних магазинів-партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ