Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Перша черга Superhumans Center запрацює на Львівщині вже у квітні

Перша черга ультрасучасної клініки Superhumans Center запрацює на Львівщині 3 квітня, повідомив очільник ЛОВА Максим Козицький.
Фото: ЛОВА

Superhumans Center для наших воїнів та цивільних будуть доступні: лабораторія з виготовлення та збирання протезів, департамент фізичної реабілітації, басейн для реабілітації та відділення психологічної підтримки", — розповів Максим Козицький.

Для людей, які постраждали через воєнні дії, усі послуги в клініці будуть безоплатними.

Начальник Львівської ОВА зазначив, що двом українським воїнам, які втратили на війні руки, ще до відкриття центру встановили біонічні протези від британської компанії.

Британський інженер привіз протези для перших пацієнтів Superhumans Center

Щоб стати у чергу на протезування, громадяни можуть заповнити анкету

Нагадаємо, Superhumans Center втілюють на базі одного з медзакладів Львова. Тут працюватимуть висококваліфіковані українські фахівці, які переймають досвід медиків провідних клінік зі всього світу. Амбасадорами клініки є відомі українські та іноземні зірки.

"Пишаюся, що також можу зробити свій внесок у реалізацію цього задуму. Дякую команді Superhumans Center на чолі з Андрієм Ставніцером за масштабне мислення та швидке і якісне втілення вкрай важливого для нашої держави проєкту", — додав Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ