Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Першим на Львівщині презентовано новий офіс міграційної служби – в Яворові

Сьогодні, 27 січня, в місті Яворові відбулося урочисте відкриття нового, добротно технічно оснащеного, просторого офісу Яворівського районного відділу головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.
Фото Людмила Шубіна, Гал-інфо.

Як передає з місця події власкор Гал-інфо, новосільну стрічку перетнули начальник Головного управління ДМС у Львівській області Ярослав Скиба, народний депутат України Павло Бакунець, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак, начальник Яворівського РВ ГУ ДМСУ у Львівській області Ігор Дашавець. Священики освятили приміщення.

В урочистостях беруть участь секретар Яворівської міськради, яка виконує обов’язки мера, Ольга Созанська, заступник міського голови Ігор Грабовський, трудовий колектив яворівської міграційної служби, військові командири, керівники силових структур, рятувальної служби та інші.

Начальник Яворівського РВ ГУ ДМСУ у Львівській області Ігор Дашавець найперше подякував усім, хто підтримав його у задієнні цього європейського взірця офісу, шлях до якого торував два роки.

А його керівник зі Львова Ярослав Скиба додав, що це відкриття такого гарного офісу для працівників та клієнтів міграційної служби на Львівщині – перше. Згодом будуть наступні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ