Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петро Димінський на приватному літаку вилетів з України, - Геращенко

Петро Димінський на приватному літаку вилетів в Женеву, - про це повідомив на своїй Facebook сторінці член колегії МВС України Антон Геращенко.

Як зазначив Геращенко, у понеділок вранці Петру Димінському була офіційно вручена повістка на допит і він був попереджений, що йому буде запропоновано здати зразок своєї ДНК слідчому.

Допит був призначений на середу 23 серпня.

Сьогодні вранці слідство законним чином отримало неспростовні докази того, що за кермом автомобіля "Mercedes" був точно не 43 річний охоронець Петра Димінського, який взяв вину за смертельне ДТП на себе.

Також сьогодні, о 14.00 Генеральна прокуратура, визначила підслідність розслідування справи про можливу причетність Петра Димінського до загибелі Наталії Тріль за Головним слідчим управлінням Нацполіціі.

Через годину Петро Димінський, який на сьогоднішній день поки ще має статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви.

"Попереджаю Петра Димінського, що якщо Ви завтра не з'явитеся на допит до слідчого і не здасте для експертизу пробу Вашої ДНК, це може бути непрямим доказом того, що за кермом "Mercedes" був зовсім не Ваш 43 річний охоронець", - зокрема зазначив Антон Геращенко.

Нагадаємо, що 18 серпня на Яворівщині, поблизу села Ямельня сталася ДТП внаслідок якої загинула жінка-водій. За однією з версій, за кермом "Мерседеса" який спровокував ДПТ був бізнесмен Петро Димінський.

Жахливе ДТП на Львівщині: чоловіка, що взяв провину на себе, затримали

"І ніякі гроші, ніякі зв'язки не допоможуть справжньому винуватцю смерті Наталії Тріли піти від передбаченої законом відповідальності", - Геращенко.

Зазначимо, що на даний час Петро Димінський не має статусу підозрюваного і закон не обмежує його в пересуванні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ