Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Писарчук створив іменний блок до Львівської міської та обласної ради

Петро Писарчук створив Блок Писарчука, який висуватиме своїх кандидатів до Львівської міської та обласної рад, — повідомив «Гал-info» народний депутат, власник ринку «Південний» Петро Писарчук. За його словами, до блоку входять політичні партії «Трудова Україна», «Єдина родина» та «Партія правозахисту», а також дуже багато безпартійних.

Як зазначив нардеп, особисто він не входитиме у жодні зі списків блоку. Взагалі ж, Блок Писарчука висуватиме 25 кандидатів, а до обласної ради — 15. Списки кандидатів затверджуватимуть завтра, 5 лютого.
За словами нардепа, керівництво блоку запропонувало першим номером у списку БП до Львівської міської ради ректора Львівського інституту імені В. Чорновола Василя Когута, а першим у виборчому списку до облради екс-заступника начальника обласного управління освіти Романа Бабія.
«Я не буду прогнозувати, якими можуть бути результати виборів для нашої політичної сили. Ми ні на що не розраховуємо — прогнози річ невдячна. Головне добре спрацювати під час виборчої кампанії і результат не розчарує», — говорить Петро Писарчук.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ