Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петиція про впровадження обов’язкового статевого виховання набрала 25000 підписів

Рівно за місяць петиція про впровадження обов’язкового статевого виховання в систему освіти України набрала 25000 підписів

Рівно за місяць петиція про впровадження обов’язкового статевого виховання в систему освіти України набрала 25000 підписів: тепер її повинен розглянути президент України. Про це на Фейсбук-сторінці Громадського альянсу «Політична дія жінок» написала координаторка громадської організації Ірина Тишко.

«Очевидно, підтримкою петиції українське суспільство демонструє свою зрілість, свою згоду не закривати очі на проблему сексуального насильства, а вирішувати її системно, починаючи з початкової школи, завершуючи вищими навчальними закладами освіти. Цивілізована розмова про статеве виховання — це в, в першу чергу, про безпеку для дітей та молоді. Думаю, це було мотивацією для всіх, хто підтримав цю петицію», - впевнена вона.

Нагадаємо, петицію до президента України із закликом сприяти розробці програми статевого виховання дітей і молоді було зареєстровано 9 лютого 2023 року. Автори документа - Громадський альянс «Політична дія жінок» та "Гендер в деталях".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ