Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Під час концерту ОЕ неподалік Маріуполя бойовики кидали гранати

Голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявляє, що під часконцерту "Океану Ельзи" в Маріуполі, на який прийшли 30 тис глядачів, за декілька десятків км бойовики скидали на сили АТО запальні гранати. Про це Аброськін написав у своєму Facebook.

"Війна не припинялась ні на мить під час виступу артистів. За декілька десятків кілометрів від Маріуполя безпілотники бойовиків "днр" скидали запальні гранати", - додав він.

"Концерт "Океану Ельзи" в Маріуполі, в зоні АТО, це вже історія. Декілька годин мирного життя для нашого прифронтового міста посеред війни", - зазначив Аброськін.

"Дякую особовому складу поліції Донеччини, підрозділам Національноі гвардії, СБУ та ВСУ за відмінно виконану роботу. Публічний порядок під час концерту "Океан Ельзи" був забезпечений на всі 100%. До 30 тисяч глядачів. Ми це зробили", - зазначив він.

"Поліція Донеччини в черговий раз довела свою підготовленість, організованість та готовність захищати, забезпечити безпеку наших українських громадян", - радіє Аброськін.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ