Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Під Маріуполем один військовий загинув, 9 поранені

Під Маріуполем бойовики за минулу добу 26 разів обстріляли українські позиції сил АТО, внаслідок чого один військовослужбовець загинув і 9 людей дістали поранення. Про це у вівторок, 11 серпня, повідомили в Кризовому центрі «Оборона Маріуполя».

«В межах сектора «М» за минулу добу спостерігається погіршення ситуації. Вчора противник провів 21 обстріл українських позицій, в результаті один український військовослужбовець загинув, дев'ятеро були поранені. Сьогодні після опівночі противник вже провів 5 обстрілів позицій АТО», - сказано в повідомленні.

У центрі зазначили, що в понеділок були обстріляні населені пункти Миколаївка, Новогригоровка, Новотроїцьке, Чермалик, Богданівка, Старогнатівка, Гранітне і Широкине. Противник під час ведення вогню застосовував 9 разів 152-міліметрову артилерію, 8 разів 120-міліметрові міномети і по два рази  РСЗО «Град» і стрілецьке озброєння, включаючи великокаліберні кулемети.

Також за минулу добу сталося бойове зіткнення з противником в районі Старогнатівки.

У вівторок агресор 4 рази обстріляв з РСЗО «Град» околиці н.п. Богданівка і один раз з 152-міліметрових САУ - н.п. Старогнатівку.

Укрінформ

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ