Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під носом обласної ради у Львові видавали газету з російською пропагандою

Кілька років на вул. Короленка 1а, неподалік Львівської обласної ради, видавали наповнену російською пропагандою газету «Русский вестник». Про це розповів Володимир Гірняк, перший заступник голови ЛОР, під час круглого столу 9 листопада.

«Виявляється, вже не перший рік видавалась газета «Русский вестник», наповнена російською пропагандою. Там є статті з восхвалянням Сталіна. Ми усі ці статті передамо офіційним листом в СБУ, аби вони вжили заходів. Я здивований, що десять років, з часів помаранчевої революції, ніхто не знав, що діється в нас під стінами обласної ради», - зазначив Володимир Гірняк.

Нагадаємо, 9 листопада відбувся круглий стіл з обговорення конкурсу на оренду приміщення колишнього Російського центру по вулиці Короленка.

Присутні на зустрічі представники громадських організацій висловили свої пропозиції щодо подальшого використання будівлі. Серед них була пропозиція розмістити офіси волонтерських організацій або створити тут платформу для запровадження учасниками АТО власних проектів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ