Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці Львівщини мають унікальну можливість навчитися залучати гранти

«Інвест офіс» спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС) розробив програму навчань «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва».

В межах програми підприємці та підприємниці Львівщини можуть пройти безкоштовне навчання з отримання грантів для розвитку свого бізнесу.

Згідно з результатами дослідження, проведеного «Інвест офісом» серед підприємців Львівщини, тільки 10% опитаних використовували гранти та інші види безповоротного фінансування. Відсутність інформації та досвіду використання таких інструментів стали головними перешкодами у досягненні результату.

Щоб допомогти підприємцям у підсиленні бізнесу, «Інвест офіс» спільно з ПРООН та ЄС запровадили програму навчань, яка пропонує учасникам та учасницями цінні знання про залучення фінансування, особливості написання грантових заявок та пошуку додаткових фінансових можливостей. Навчання відбувається в офлайн- та онлайн-форматах.

За словами керівника «Інвест офісу»  Тараса Єлейка, команда не просто допомагає підприємцям та підприємницям у пошуку та заповненні грантових заявок, але й ділиться своїм досвідом через тренінги та вебінари.

Навчання вже успішно завершили понад 600 підприємців Львівщині, а на черзі ще два тренінги, які відбудуться у містах Старий Самбір та Дрогобич. Участь у навчанні безкоштовна. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/406vqqE.

В «Інвест офісі»  кажуть, що спостерігають ріст популярності грантового фінансування для підтримки українського бізнесу. Тому важливо вміти користуватися цими інструментами, щоб забезпечити стабільний розвиток своїх підприємств і залучати нові можливості для розвитку.

Довідка

Асоціація «Інвест офіс» допомагає підприємцям підібрати фінансові програми та гранти для розвитку власної справи. Створений у 2022 році, за ініціативи Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради та Бізнес-школи УКУ. Звернутися для консультації можна за адресою: м. Львів, вул. М. Скорика (Чайковського), 13.

Навчальна програма впроваджується за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ