Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємці можуть продавати валюту цілодобово у Приват24

Українські підприємці відтепер можуть продавати валюту у додатку Приват24 для фізичних осіб. Для цього треба зайти в меню «Бізнес», вибрати послугу «Продаж валюти», вказати рахунки та суму операції і підписати SmartID.

Фото: Depositphotos

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, банк продовжує розширення функціоналу для ФОП в Приват24, щоб зробити обслуговування підприємців ще зручнішим. Відтепер, якщо підприємцю треба продати валюту, не обовʼязково заходити у «Приват24 для бізнесу» - цю та багато інших базових операцій можна зробити у звичайному Приват24 для фізосіб.

На сьогодні послугами Приват24 користуються понад 80 тисяч ФОПів, кількість користувачів додатку за рік збільшилася на 70%. Крім продажу валюти, в меню «Бізнес» Приват24 підприємці можуть здійснювати платежі зі свого поточного рахунку на картки та рахунки фізичних або юридичних осіб і підприємців, сплачувати податки, переглядати баланси та виписки за рахунками тощо.

Нагадаємо, у 2021 році ПриватБанк запустив цілодобову торговельну сесію для ФОПів у «Приват24 для бізнесу», що дозволяє підприємцям в разі необхідності продавати валюту в будь-який час доби, а не тільки під час роботи стандартної торгової сесії на валютному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ