Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці відновлюють протести

Сьогодні українські підприємці відновлюють акції протесту. Приводом для них стали репресії проти учасників попередніх протестних заходів, а також відсутність належного діалогу між бізнесом і владою. Масові мітинги обіцяють провести у восьми обласних центрах, зокрема в Одесі, Вінниці, Харкові, Хмельницькому та Львові.

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України, яка є ініціатором протестів прогнозує, що участь в нинішній акції візьме загалом 30 тисяч підприємців.

Між тим, представники влади закликають підприємців не політизувати ситуацію, а співпрацювати з владою. Народний депутат від фракції Партії регіонів Анатолій Кінах сказав Радіо Свобода: «У нас немає сумніву в потребі подальшого удосконалення Податкового кодексу України. Тому я би пропонував деяким об’єднанням підприємців не переводити це все в емоційну політичну площину. На 2011 рік треба зберегти спрощену систему оподаткування, і дуже важливо разом підготувати всі зміни та доповнення, щоб мати можливість створювати нові робочі місця і формувати потужний український середній клас».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ