Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підсумки тижня: у Андрія Садового падає зір і “розривається серце”

Добігає кінця черговий робочий тиждень. Чим на цей раз був зайнятий львівський істеблішмент читайте далі у матеріалі.

Андрій Садовий цього тижня виявився максимально неактивним. Він провів зустріч Денисом Шмигалем, тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін, сфотографувався з котом, порекомендував львів'янам вечір гарної музики, похвалився, що Львів у фіналі змагання за звання Європейська молодіжна столиця 2024, і розповів, як важливо знати рівень чистоти повітря. Андрій Іванович вже напевно подумки святкує Великдень, бо цього тижня не забув повідомити, як у Львові відбуватиметься Вербна неділя і Великдень. Проте святкувати спокійно йому не дають. Уповноважена Верховної Ради Людмила Денисова обурилась скасуванням пільгового проїзду у Львові й надіслала Андрію Івановичу привіт. Крім того, схоже, що скоро Андрію Івановичу доведеться шукати заміну. Сьогодні на засіданні виконкому він скаржився, що у нього “серце розривається” і “зір не 100%”. 

Ірина Гримак взяла приклад з Андрія Садового і (ні, не перестала працювати, хоча це трохи теж) вирішила додатково розширити штат апарату працівників Львівської обласної ради. Хоча у грудні 2020 року вона це вже зробила й обіцяла, що востаннє. Ірина Гримак сплагіатила Андрія Садового й у його зустрічах. Вона з Денисом Шмигалем спілкувалася в Центрі легеневого здоров'я, а також зустрічалася з Крістіною Квін. Крім того, що повторювала за Андрієм Івановичем, Ірина Гримак також нагадала, що у квітні 1945 відбувся один з масових розстрілів українців, і не забула про День пам'яток історії та культури. Також вона проінформувала громадськість, що депутати Львівської обласної ради зберуться на пленарне засідання 27 квітня, та повідомила голів територіальних громад Львівщини про перебіг конкурсу проєктів місцевого розвитку.

У той час як Андрій Садовий і Ірина Гримак свою активність зменшили, Олег Синютка її нарощує, щоправда, він трохи перетворив свою сторінку на мартиролог. Синютка скаржився, що падає кількість вакцинацій, та як міг критикував Зеленського, якому дісталося і за “обіцянки хлопця з народу”, і за збитки “Укренерго”, і за “велике крадівництво”, яке не дає автобусу виїхати. Олег Михайлович також захоплювався чужим контентом, вітав волонтерів, вітав Дональда Туска, постив карту, і найголовніше - поділився результатами опитування найбільш точної у своїх прогнозах компанії SOCIS, яка пророкувала, що Олег Синютка мав виграти мерські вибори.

Тимчасом Руслан Кошулинський вже майже місяць нічого не постить на особистій сторінці у Facebook. За нього це роблять на сторінці ВО “Свободи”. Тож Руслан Кошулинський цього тижня перетворився на поборника церкви й традиційних обрядів поховання. Чекаємо, коли почне агітувати за “традиційні шлюби” і “традиційні жіночі обов'язки”. Крім традицій, Руслан Кошулинський цього тижня ще виступав за створення пам’ятника Станіславові Людкевичу.

Працьовитий Максим Козицький цього тижня був ще більш трудоголічним, ніж завжди. Він зустрічався зі Шмигалем, піарив Велике крадівництво (перепрошуємо в клавіатуру вселився Синютка, виправити не виходить), прощався з головами районних державних адміністрацій, які більше не працюватимуть, теж влаштовував маленький мартиролог, садив 50! дубів, зустрічався з Крістіною Квін, відзначав Міжнародний день пам’яток і визначних місць - і це тільки з 16 по 18 квітня. Далі Максим Козицький передав 10 нових “швидких” пунктам екстреної допомоги у Львові та області, розпочав ремонт на дорозі Завадка-Козьова у Сколівському районі, розповів, що у Львові до кінця року створять Музей науки Малої академії наук України, продовжував ламати стереотип, що “Арена Львів” - це лише про футбол, проінформував, що через річку Желдець поклали балки, репостнув звернення Зеленського, похвалив Тетяну Бей за оновлене приміщення в хірургії, обурився, що з різних політичних мотивів окремі депутати спекулюють питанням ремонту дороги у карпатському краї Бориня -Боберка, а також провідав воїнів, які лежать у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Таке відчуття, що роботи йому було мало, і тепер ми можемо привітати Максима Козицького з призначенням на ще одну посаду.  Львівська обласна організація “Слуги Народу” створила Політичну раду та обрала головою обласного партосередку Максима Козицького. Вітаємо!

Ярослав Рущишин продовжив розповідати, що партія “Голос” зробила у березні, подякував багатьом волонтерам, вважав несправедливим рішення влади дотискати бізнес, провів тематичний круглий стіл щодо антикризового плану “Голосу”.

НОВИНА ТИЖНЯ! У Ратуші створили міжфракційне депутатське об’єднання “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Львова”. Головне завдання такого міжфракційного об'єднання - популяризація здорового способу життя та запобігання поширенню негативних явищ: алкоголізму, наркоманії, та інших аморальних речей. Сподіваємось запобігати цим аморальними явищами вони будуть не за правилом “щоб побороти, треба очолити”. 

Насамкінець нагадаємо вам трішки цифр за цей тиждень: 2 700 000 грн - це піврічний бюджет інформаційно-новинного сайту Першого Західного. Для порівняння на цю суму можна придбати трохи більше ніж 5000 доз вакцини Pfizer.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ