Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підтримка Нашою Україною Василя Куйбіди — результат маніпуляцій та інтриг — Андрій Садовий

Голосування за підтримку кандидатом на міського голову Львова від Нашої України Василя Куйбіди — це результат маніпуляцій та інтриг, — заявив «Гал-info» лідер ГО «Самопоміч» Андрій Садовий.
За словами Садового, такий розвиток подій «звільняє йому руки і дає змогу випростати плечі» та боротися за перемогу на виборах міського голови із ще більшою наснагою.
Лідер «Самопомочі» впевнений, що перемога за підтримку НУ на виборах Василя Куйбіди є не що інше як реванш міських чиновників.
«Більшість делегатів конференції — це чиновники, які не зацікавлені у будь-яких змінах. Вони привикли жити в бардаку і не хочуть нічого міняти, я ж на це дивитися не можу і йтиму до кінця, до перемоги», — зазначив Андрій Садовий.
За словами лідера «Самопомочі», він не намагатиметься заручитися підтримкою жодної із політичних сил і вже завтра, 5 лютого, звернеться до Територіальної виборчої комісії за підписним листом, щоб розпочати збір підписів на підтримку свого кандидування. Більше того, Андрій Садовий переконаний, що підтримка будь-якої із політичних сил на виборах міського голови не є вирішальною.
«Підтримка політичної сили має вирішальне значення на виборах до Верховної Ради, вибори міського голови — це персоніфікований вибір, — зазначив Андрій Садовий. — Єдина сила на підтримку якої я розраховую — це громада Львова».
Лідер ГО «Самопоміч» запевнив, що непідтримка Нашою Україною його кандидатом від блоку на голову Львова в жодному разі не спричинить виходу його з лав НСНУ. Як зазначив Андрій Садовий, в Народний Союз Наша Україна він вступив за особистим зверненням Віктора Ющенка і не збирається розчаровувати президента.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ