Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підвищення мінімальної зарплати не є підставою для зростання цін на проїзд, - Розенко

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко заявив, що підвищення мінімальної зарплати не є підставою для зростання цін на проїзд, повідомила прес-служба віце-прем'єра.

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко за результатами засідання міжвідомчої робочої групи із забезпечення підвищення мінімальної зарплати доручив Мінінфрастуктури та місцевим органам влади вживати жорстких заходів реагування на необґрунтоване підвищення тарифів на пасажирські перевезення.

«Дехто на підвищенні мінімальної зарплати до 3200 грн вирішив наростити собі статки і під соусом підвищення мінімальної зарплати почали підвищувати ціни. Особливо гостро у цьому плані питання стосується підвищення вартості міських та міжміських пасажирських перевезень у маршрутних таксі», - сказав Павло Розенко.

«Я хочу наголосити, що підвищення мінімальної заробітної плати жодним чином не є підставою для підвищення цін. Тому, в даному випадку, Мінінфраструкутри, спільно з місцевою владою та організаціями профспілок і роботодавців повинні здійснювати моніторинг ситуації з підвищенням тарифів та вживати жорстких заходів реагування на такі факти – аж до позбавлення ліцензій», - зазначив Віце-прем’єр-міністр.

«Інакше як шахрайство і злочинні наміри ситуацію, коли якісь «ділки» хочуть нажитися на простих людях, я назвати не можу», - наголосив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ