Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Пілоти, що хотіли перекинути через кордон 35 тис. пачок цигарок, постануть перед судом

Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальні акти стосовно двох мешканців Львова, які в лютому поточного року організували незаконне переміщення повітряним шляхом через державний кордон України на територію Республіки Польща 35 тисяч пачок нелегально виготовлених цигарок, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Для нелегального постачання тютюнових виробів на територію іноземної держави підозрювані використали легке повітряне судно АН-2. Щоб приховати свої незаконні дії літак зберігали на території Івано-Франківської області. На ньому здійснили переліт до Тернопільської області, звідки і мали через Львівську область перетнути державний кордон.

Однак, реалізувати свій намір їм не вдалось, оскільки їх затримали працівники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України на місці вчинення злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно згаданих осіб проводилося слідчим відділом УСБУ у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області.

У межах досудового розслідування на літак АН-2, цигарки та транспортний засіб судом накладено арешт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ