Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Піонтковський розкрив новий план Путіна по Донбасу

Вже у найближчі кілька днів глава Кремля Володимир Путін зробить нову пропозицію щодо нормалізації ситуації на сході України. Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський в інтерв'ю "Апострофу".

За його словами, президент РФ вдасться до таких дій, щоб уникнути арешту особистих активів представників російської еліти, що передбачено законом США про розширення санкцій проти офіційної Москви.

"Тут спостерігається така послідовність подій. Крок перший – Путін зробив першу миролюбну пропозицію про миротворців, але нічого з цього не вийшло. Далі він зробить друге – з цього теж нічого не вийде. І навколишні його пацани зрозуміють, що для того, щоб врятувати трильйон, потрібно як мінімум піти з Донбасу", – переконаний Піонтковський.

Експерт додав, що попри це Володимир Путін не погодиться на повне виведення російських військ з зони АТО і повернення окупованих територій Україні.

Але з Путіним це неможливо, для Путіна це політична смерть. Він буде намагатися вискочити з петлі меншою ціною. І цю ціну, яку він готовий заплатити, ми дізнаємося через кілька днів на його виступі в Сочі,
– підкреслив публіцист.

Додамо, раніше Андрій Піонтковський повідомив, що протягом 180-ти днів російській еліті буде висунуто ультиматум – різко змінити свою позицію. А це означає, що всі їхні активи будуть оприлюднені, і до них буде застосовуватися закон про відмивання коштів, здобутих злочинним шляхом.

24 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ