Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластуни обрали нову керівницю осередку Пласту у Львові

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
На Загальному зборі станиці Пласту у Львові Дарину Доскач обрали станичною (головою осередку). Дарина перейняла посаду після Ярослава Булишина, який був станичним протягом 2021-2023 років, - інформує пресслужба ЛМР.

Також під час Загального збору станиці було обрано новий склад Станичної пластової ради (виконавчого органу осередку Пласту).

Дарина  розпочала свій шлях в Пласті у жовтні 2014 року. В юнацтві належала до куреня Соломії Крушельницької та здобула найвищий ступінь пластунки вірлиці. Зараз належить до старшопластунського куреня  «Спартанки». Протягом трьох років вона активно працювала в офісі осередку, займаючи посади адміністраторки пластових уладів, фандрейзерки та операційної менеджерки.

Довідка

Пласт — найбільша та найстарша скаутська організація України, що заснована  у 1911-х роках на цінностях суверенної держави і дотепер виховує свідому молодь, готову до найбільших викликів! Зараз пластовий осередок у  Львові налічує понад 2500 осіб.

Загальний збір станиці (ЗЗС) є обов’язковим заходом в Пласті, де керівництво осередків звітує перед членами організації про свою діяльність. Під час ЗЗС також шляхом голосування обирається новий провід (керівництво) осередку.

Дізнатися про Пласт тут.

Стати волонтером за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ