Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Playboy Україна презентує перший друкований випуск під час війни

На обкладинці – хірург, модель та телеведуча Ірина Білоцерковець, яка була поранена під час обстрілу на Київщині та втратила око.

Це історія неймовірної жаги до життя. В інтерв'ю жінка поділилася секретами своєї незламності. Також у журналі розповіді інших українських жінок, учасниць проекту Women stay strong, які отримали травми під час повномасштабної війни.

"Цей випуск поза сумнівом - історичний. Ми дотримувались головних цінностей бренду, взявши до уваги сьогодення. Друкуючи наклад, ми висловлюємо подяку бійцям ЗСУ, які виборюють для нас право, власне, створювати та розповсюджувати журнал. Тож на розкладках читачі його не побачать. Він вирушить туди, де така світа й гуманітарна допомога, як Playboy, набагато потрібніша - по шпиталям, лікарням та тиловим пунктам управління. Це наш підписаний усією редакцією медіаснаряд добра та краси. А номер вийшов завдяки підтримки однієї з найбільших криптофіатних бірж у Європі - WhiteBIT Whitebit. Дякуємо партнерам та особисто Володимиру Носову", - повідомили на офіційній сторінці Playboy Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ