Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

По гарячих слідах патрульні затримали підозрюваного в грабежі

1/2
Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, вчора, орієнтовно в 21 годині патрульні отримали орієнтування на зловмисника - грабіж у парку на вулиці Підвальній.

Потерпілий надав чіткі описи і особливу прикмету – татуювання на шиї. Грабіжник погрожуючи застосувати фізичну силу, заволодів із портфеля 18-річного студента грошима в сумі 80 доларів та близько 600 гривень.

Усі екіпажі центральної частини Львова почувши описи грабіжника почали шукати його. На вулиці Краківський піший патруль, через 8 хвилин після виклику, побачив особу в якої було характерне тату на шиї і решта прикмет співпадали. При поверхневій перевірці виявили згорток в якому ймовірно були гроші. Невідомий скинув його на землю. Чоловік поводився агресивно та висловлювався нецензурною лексикою. До нього застосували кайданки.

На місце події викликали слідчих і в присутності понятих вилучили гроші. Потерпілий згодом упізнав особу, як таку, що здійснила грабіж. Ймовірного грабіжника затримали. Його особу встановлюють.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ