Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

По Яворівщині триває екомарафон "Подаруй життя ялинці"

У Яворівському районі Львівської області триває традиційний екомарафон «Подаруй життя ялинці», який передбачає проведення інформаційно-агітаційної роботи про значення хвойних насаджень серед дорослого населення, екологічних бесід для підростаючого покоління, майстер-класи із виготовлення новорічно-різдвяних іграшок.

Як повідомив сьогодні, 15 грудня, власкор Гал-інфо ініціатором екомарафону «Подаруй життя ялинці» виступає Яворівський національний природний парк – складова частина Біосферного резервату «Розточчя», створеного під егідою ЮНЕСКО, який очолює заслужений природоохоронець України Михайло Біляк.

Отож, Яворівський національний природний парк виступив зі зверненням до яворівчан, в якому запрошує усіх, і дорослих, і дітей,  до участі у збереженні хвойних дерев.

У межах марафону фахівці Яворівського НПП здійснюють  інформаційно-агітаційної роботу про значення хвойних насаджень серед дорослого населення,  разом із педагогами проводять екоуроки та бесіди для підростаючого покоління, а також  відбуваються майстер-класи із виготовлення «альтернативної» ялинки та новорічної іграшки.

«Наближаються зимові свята, саме в цей час основним атрибутом у кожному помешканні стає ялинка. Відповідно, щороку, напередодні свят розпочинається знищення мільйонів дерев. Тому закликаємо громадян не забувати про охорону довкілля та використовувати альтернативні варіанти новорічної атрибутики», – зазначив у розмові із власкором Гал-інфо  заслужений природоохоронець України Михайло Біляк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ